ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Bu Şehir Yeni Malatyaspor’a sahip Çıkmalıdır

Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek tarih yazan Yeni Malatyaspor’da moraller yerine geldi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek “iyi mücadele ettik ve kazandık. Şimdi önümüze bakmalıyız. Önemlisi de bu şehir bu takıma sahip çıkmalıdır” dedi.  

14 Aralık 2020 19:19
Gevrek: Bu Şehir Yeni Malatyaspor’a sahip Çıkmalıdır

Radyo Gol programına katılarak Gazeteci Berk Sayarn sorularını cevaplayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Yeni Malatyaspor’da Havalar Nasıl?” sorusuna “Burada havalar çok iyi. Fenerbahçe maçında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. 3-0'lık net bir skor aldık. Ama bu galibiyeti artık unutup önümüze bakmalıyız” diye cevapladı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in açıklamaları şöyle:

“BU ŞEHİR TAKIMA SAHİP ÇIKMALI”

Geçen sene yaşadığımız o sıkıntıları geride bıraktık. Küme düşmüştük, yeni bir takım kurduk, yeniden yapılandık. İşte bu yeni takım iyi bir galibiyet aldı, bize moral ve güç verdi.  Bu takım bu şehrin takımı. Tüm Malatyalıların takımı. Siyasetçisi, doktoru, simitçisi... Herkesin elini taşın altına koyup takıma sahip çıkması lazım. Yeni Malatyaspor’un bu desteğe ihtiyacı var. Bunu sağlarsak ligde daha çok büyük başarılara imza atarız.

“EKONOMİK DENGEYİ TUTTURMAMIZ LAZIM”

Yeni Malatyaspor’un Hedefleriyle birlikte ekonomik dengeyi çok iyi tutturmamız lazım. Digitürk'ün indirime gitmesi özellikle Anadolu takımları için büyük yara olacak. Kulüp gelirleri düştü, kur farkı önemli bir sorun oldu.Bu dengeyi tutturmak için de maç kazanmamız lazım. Fenerbahçe galibiyetiyle iyi bir hamle yaptık, şimdi devam ettirmemiz gerekiyor.

“UMUT BULUT MÜTHİZ BİR ENERJİ HARCADI”

Umut Bulut Fenerbahçe maçında müthiş bir enerji harcadı. Basmadık yer bırakmadı sahada. Onunla birlikte takım olarak hepsi çok iyiydi. Hepsinin ayaklarına sağlık. Öndeyken bile önde basan bir takım vardı. Fenerbahçe maçında tarih yazdılar, Kadıköy bu oyunu ve skoru asla unutmayacak.

“CUEVA KARARI HOCAMIZA BAĞLI”

Cueva önemli bir oyuncumuz ancak şuan kadro dışı. Teknik ekibin karar vereceği bir konu. Futbolcular da hata yapabilir. Futbolda olan şeyler. İlerideki günler ne olur, hocayla konuşmadan bir şey diyemeyiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.