ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ASAYİŞ MÜDÜRLÜĞÜNDEN SOKAK SATICILARINA BASKIN

Malatya İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde yaptıkları denetimlerde çok sayıda yeşil reçeteye tabi hap, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirilirken Sokağa çıkma ihlalinden 4 şahsa işlem yapıldı. 

10 Aralık 2020 10:55
ASAYİŞ MÜDÜRLÜĞÜNDEN SOKAK SATICILARINA BASKIN

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünce 09/12/2020 yapılan çalışmalarda;

Zafer Mahallesinde bir araç içerisindeki toplam 4 şüpheli şahıstan9 gr Metamfetaminve 2 gr Esrar ele geçirilmiş, 4 şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapılmıştır.

Taştepe Mahallesinde bir şahıstan 1.8 gr metamfetaminele geçirilmiş, ayrıca şahsa sokağa çıkma kararını ihlalden işlem yapılmıştır.

Başharık mahallesinde 2 şahıstan toplam 23.84 kanabinoid, 6.39 Metamfetamin ve 6 adet uyuşturucu hap alınmış ayrıca 2 şahısa sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapılmıştır.

Çavuşoğlu mahallesinde bir şahıstan ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş,

Kiltepe Mahallesinde araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden 5 adet yeşil reçeteye tabi hap ve 0,93 gr Metamfetaminele geçirilmiş,

Şifa Mahallesinde bir şahsın üzerinden 1 adet kesici alet elde edilmiş idari para cezası uygulanmıştır.

Kuyu Önü mezarlık civarında araçta bulunan bir şahıstan 4 gr Metamfetaminele geçirilmiş,

Yeşilkaynak Mahallesinde bir şahıstan 10.54 gram esrar, 10.57 gram kanabinoid ve 1.94 gram metamfetaminele geçirilmiş,

Çevreyolu üzerinde bir araç kovalamaca neticesinde yakalanmış içerisinde bulunan bir şahıstan 1 ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.