ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu oyundan ve sonuçtan memnun

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahaya sürdüğü Umut Bulut ve Kubilay Kanatsızkuş konusuna değinmeyerek iyi mücadele ettiklerini belirterek hem oyundan hemde sonuçtan memnun olduğunu söyledi. 

06 Aralık 2020 19:19
Hamzaoğlu oyundan ve sonuçtan memnun

Başaksehir'in kadrosunun ortada olduğunu kaydeden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "bu gün iyi mücadele ettik, oyundan ve sonuçtan memnunum" diyerek şunları söyledi:

OKAN BURUK: PENALKTIMIZ VERİLMEDİ

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk penaltılarının verilmediğini belirterek “İlk yarının sonunda golü bulduk, 1-0’de öne geçtik. İkinci yarının başında şansız bir gol yedik. Kendi kalemizde attığımız şansız bir gol oldu. Daha sonraki dakikalarda rakip kalede pozisyonlara girsek de hem rakip kalecinin başarısı hem de bizim sonuçlandıramamamız bugün buradan 1 puanla ayrılmamıza yol açtı. Moral olarak kazanmak önemliydi, bunu başaramadık. İkinci yarıda Mahmut Tekdemir ile  kaleci Ertaç Özbir'in pozisyonu var. Kafa vurduktan sonra kalecinin direkt olarak Mahmut’un üstüne düşmesinin nasıl penaltı olmadığını merak ediyorum? Bununla ilgili hakem neden penaltıyı vermedi veya bu penaltı değil mi? Biz mi bilmiyoruz? Direkt bir kaleci, top oyundayken futbolcunun üzerinde gidip, düşebilir mi? İnşallah bunların cevaplarını da verirler. Gerçi bu zaman kadar hiçbir zaman bir cevap almadık, bir açıklama olmuyor. Bu haftada benim görüşüm verilmeyen bir penaltı var, belki hakemler ‘Orada kalecinin oyuncunun üzerine düşmesi doğal bir şey’ diyecek. Burada Malatyasporlu futbolcularında mücadelesini tebrik etmek istiyorum. Onlarda bugün çok mücadele ettiler. Tabii ki rakiplerimiz haftada bir maçla bize karşı daha güçlü bir şekilde hazırlanıyor. Bu mücadele ve dirençlerini de sahada ortaya koyuyorlar. Malatyaspor’u mücadelesinden dolayı kutluyorum”  dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.