ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamza Hamzaoğlu: Kaybetmeden dönmek önemli

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, karşılaşma sonrasında “Kaybetmeden dönmek önemlidir” dedi 

29 Kasım 2020 20:05
Hamza Hamzaoğlu: Kaybetmeden dönmek önemli

Gaziantep FK. Karşısında iyi oynamadıklarını kabul eden Hamzaoğlu “Deplasmandan kaybetmeden dönmek önemli. Bugün çok iyi bir oyun oynamadık. Kazanmak için gelmiştik ama oyun istediğimiz gibi olmadı. Oyuna gelince rakibin etkili yönlerini biliyorduk. Bunlara önlem almaya çalıştık ve büyük ölçüde başarılı olduk. Boşta kaldığımız, konsantrasyonu kaybettiğimiz anlarda rakip bir iki pozisyon buldu ve onları da golle sonuçlandırdı. Rakip alanda daha fazla oynayan, oynamaya çalışan, oyunu bırakmayan, kazanmak için her şeyi yapan bir takımım vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyun olarak çok iyi bir oyun yoktu. Zaten maç genel anlamda mücadele gerektiren bir maçtı. Genel anlamda iyi oyun oynamamız biraz zaman alacak. O yüzden bu süreçte alabildiğimiz tüm puanları almak bizim için çok önemli. Buradan da bir puanla dönüyoruz. Oyuncularımı ve Gaziantep oyuncularını tebrik ediyorum. Zaman zaman gerginlikler oldu tabi ama bunlar futbolun doğasında bu var. Bu maçı geçtik ve artık önümüzdeki zorlu maçlara odaklanacağız” diye konuştu.

Margarit:10 Kişi oynamamıza rağmen galibiyeti kaçırdık

Sahada kırmızı kart göreb Rumen hocanın cezası nedeniyle basın toplantısında açıklamalarda bulunan yardımcı antrenör Gabriel Margarit, ikinci yarı 10 kişi oynamalarına rağmen son dakikalarda yedikleri golle galibiyeti kaçırdıkları için çok üzgün olduklarını belirterek “Yeni Malatyaspor karşısında galibiyeti son 30 saniyede kaçırdık. İkinci yarı 10 kişi oynamamıza rağmen iki puan kaybeden taraf biz olduk. Son 30 saniye gelen gol bizi çok üzdü ve kızdırdı. Çünkü çok iyi bir mücadele örneği gösterdik” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.