ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gürpınar Şelalesi buz tuttu

Darende ilçesinin simgesi olan Gürpınar Şelalesi buz tuttu. 

09 Şubat 2020 17:00
           Gürpınar Şelalesi buz tuttu

Darende ilçemizin yerli ve yabancı binlerce turistin akınına uğrayan Günpınar Şelalesi, soğuk hava nedeniyle buz kesti. Darendeli Gazeteci arkadaşımız Ahmet Çakır'ın bildirdiğine göre, Gürpınar Şelalesi, hava sıcaklığının eksi 17 dereceye kadar düşmesi nedeniyle dondu. Yaklaşık 15 metre yükseklikten aşağı dökülen şelalenin buz tutması kartpostallık görüntüler oluşturdu. Donan şelaleyi görmek isteyen birçok vatandaş bölgeye akın ederken, saklı cennet olan Gürpınar Şelalesi'ni fotoğraflamak isteyen çok sayıda fotoğrafçı da o anları ölümsüzleştirdi.

Gazeteci Ahmet Çakır şelalenin her mevsim ayrı bir güzellik sunduğunu belirterek, "Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Gürpınar Şelalesi kış aylarında da görsel bir şölen sunmaktadır. Bunu görmek gerekir" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.