ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Pandemi Hastanesinin Başhekimi de Korona'ya yakalandı

Covid-19 Salgını başladıından bu yana Pandemi Hastanesine dönüştürülen Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk'in yapılan testi pozitif çıkınca tedavi altına alındı. 

14 Kasım 2020 13:07
Pandemi Hastanesinin Başhekimi de Korona'ya yakalandı

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk, Covid-19 tesinin pozitif çıkması üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugün yaptırdığım koronavirüs testim pozitif çıktı. Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismi şerifi ile şifa versin. Tüm dostlara ve hastalara dua eder dua beklerim" dedi.

Tedavi altına alınan Başhekimin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi altına alıdığı öğrenilirken, başta protokol olmak üzere çok sayıda kişi geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, pandemiyle mücadellede ön saflarda yer alan Dr. Erhan Berk'in tedavi altına alınması üzerine yaptığı açıklamada "Covid-19 testi pozitif çıkan, Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Berk'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisine ve tedavileri devam eden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.