ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Beylerderesi Göletinde su seviyesi düşürüldü, Alternatif Yol Ortaya Çıktı

Beylerderesine yapılan Göl nedeniyle Ulaşımın sağlandığı Turgut Özal Viyadüğünde eski karayolu su altında kalmıştı. Ancak viyadükte meydana gelen kazalar üzerine alternatif yol talebi yüksek sesle dile getirilince, Beylerderesi göletindeki su seviyesi karayolunu su yüzüne çekene kadar düşürüldü. Böylece Viyadük kapandığında Eski Beylerderesi kara yolu hemen ulaşıma açılacak.  

12 Kasım 2020 15:27
Beylerderesi Göletinde su seviyesi düşürüldü, Alternatif Yol Ortaya Çıktı

Havacı Emekli Sub alternatif yoayımız Atiila Özdemir'in yayınladığı resimde Beylerderesinde Viyadük ve Alternatif yol görülüyor. Beylerderesi viyadüğünde trafik hızla akarken, eski karayolu da görünmeye başladı. Beylerderesi viyadüğü kapandığında ne olacak? soruları sıkça sorulup bir de viyadükte meydana gelen kazada trafik saatlerce kapanınca alternatif yol ihtiyacı ortaya çıktı. Alternatif yol olarak yeni yapılan Kuzey Çevre yolu üzerine yapılacak yeniviyadük gösterilince bu öneri tepkiyle karşılandı.

Alternatif yol talepleri yüksek sesle konuşulurken, Beylerderesinde bir gölet yaparak eski karayolu köprüsünü ve karayolunu su altına alan DSİ. sessiz sedasız bir şekilde göletin su seviyesini düşürünce eski karayolu yeniden ortaya çıktı ve "en iyi alternatif yol benim" dercesine ulaşıma hazır olduğu mesajını verdi. 

Beylerderesi göleti, Turgut Özal Viyadüğü ve eski karayolu görülüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.