ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Derebeyleri ziyaretlerine devam ediyor

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ve yönetimi, Kale,Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanlarını ziyaret etti.  

07 Kasım 2020 17:52
Derebeyleri ziyaretlerine devam ediyor

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ve yönetimi, Kale,Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanlarını  ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği ilçe Belediye Başkan ziyaretlerine devam ediyor. Dernek Başkanı Ender Kaya ve yönetimi son olarak Pütürge Belediye başkanı Mikail sülük ,Doğanyol belediye başkanı Hakan bay, Kale belediye başkanı ,Pötürge yatılı bölge okulu müdürü Yalçın yazıcı'yı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde Belediye Başkanlarına Yeni Malatyaspor forması hediye eden Dernek Başkanı Ender Kaya, şehrin ortak paydası olan Yeni Malatyaspor'un  taraftarlar olarak da takımın her zaman yanında yer alacaklarını  ve ilçe belediyelerinde şehrin ortak paydası için destek olmaya davet ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.