ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor ile İnönü Üniversitesi işbirliği protokolü imzaladı

Yeni Malatyaspor ile İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi arasından işbirliği protokolü imzalandı. 

06 Kasım 2020 13:28
Yeni Malatyaspor ile İnönü Üniversitesi işbirliği protokolü imzaladı

Yeni Malatyaspor tarafından dün açıklanan "dev projesinin" detayları bugün belli oldu. Yeni Malatyaspor ile İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi arasından  işbirliği protokolü imzalandı. İmza törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri ile Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile yönetim katıldı.

"AMAÇ KARŞILIKLI FAYDA SAĞLAMAK"

Projeyle ilgili açıklamada bulunan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay: "Bugün Spor Bilimleri Fakültemizin öncülüğünde Yeni Malatyaspor ile bir protokol imzalamak için Adil Başkan ve yönetimini misafir ediyoruz. Hedefimiz Spor Bilimleri Fakültemiz, Cemal Gündoğdu Dekanımız ve tüm oradaki hocalarımız, oradaki bilgi birikimimiz, oradaki laboratuar altyapımız, oradaki öğrencilerimiz ve tüm ekibimizle, Yeni Malatyasporumuzun gücünü birleştirmek, yan yana getirmek, işbirliği yapmak. Bir adım öteye işbirliğimizi taşımak. Üniversitemizin bu bilgi birikimini Yeni Malatyasporumuza yansıtmak, aktarmak. Yeni Malatyaspor'un gücünden ve bilgi birikiminden de öğrencilerimizin yararlanmasını sağlamak. Karşılıklı birbirimize fayda sağlamak. Bu amaçla protokol imzalayacağız." dedi.

"YMS, MALATYA'NIN MARKA DDEĞERİ"

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise: "Bu projenin hem Üniversitemize hem de Yeni Malatyaspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Rektörümüze , Sayın Dekanımıza, Üniversite yönetimimize herkese çok teşekkür ediyoruz.  İnşallah hayırlı uğurlu olur. Yeni Malatyaspor, Malatya'nın marka değeri. Üniversiteyle işbirliği yapması ve bu işbirliğiyle faydalı şeyler olacağını biliyoruz. Her anlamda da işbirliğimiz devam ediyordu. İyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum " ifadelerini kullandı.

Haber:Onay Ozan-SÖZ Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.