ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ADEM BÜYÜK ’DEN MEMLEKETİ HOPA'YA DESTEK

Yeni Malatyaspor takım kaptanı Adem Büyük, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için Malatya'ya gelen Hopaspor kafilesini Malatya'da ağırlayarak tüm deplasman masraflarını karşıladı. Artvin Hopaspor, Adem Büyük’e teşekkür mesajı yayınladı. 

06 Kasım 2020 21:03
ADEM BÜYÜK ’DEN MEMLEKETİ HOPA'YA DESTEK

Yeni Malatyaspor’un kaptanı Adem Büyük, Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında memleketi olan Hopaspor takımının Malatya’daki ulaşım dahil tüm masraflarını karşıladı. Kaptan Adem Büyük, memleketi olan Hopa’ya daha öncede birçok kez destekte bulunmuştu.Artvin Hopaspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Adem Büyük için teşekkür mesajı yayınladı.

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER HOPANIN DEĞERLİ EVLADI ADEM BÜYÜK!

"Hopamızın çocuğu Adem Büyük, Yeni Malatyaspor Deplasmanı ulaşım, Otel ve yemek giderlerini karşılamıştır. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.