ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Silahlı Yaralama Şüphelisi Yakalandı

Malatya'da emniyet müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan çalışmalarda, ateşli silahla yaralama olayına karıştığı belirtilen bir şüpheli yakalandı. 

02 Kasım 2020 11:33
Silahlı Yaralama Şüphelisi Yakalandı

Malatya'da emniyet müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan çalışmalarda, ateşli silahla yaralama olayına karıştığı belirtilen bir şüpheli yakalandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 01 Kasım 2020 günü yapılan çalışmalarda; 1120 şahsın GBT sorgusu yapılmış, 423 araç incelendikten sonra 3 yoklama kaçağı şahsa gerekli işlem yapıldı. Ayrıca İkamette Fuhuş Yaptığı Tespit Edilen 2 Şahsa işlem yapılmış ikametin mühürlenmesi için gerekli yazışmalar yapıldığı bildirildi.

İncelenen araçlardan trafik kurallarına aykırı hareket ettiği tespit edilen araç sürücülerine toplamda 38 bin 160 TL para cezası uygulanmış, ayrıca 1 araç trafikten men edildi. Covid-19 tedbirleri kapsamında işyeri, taziye yeri, park ve diğer alanlarda kontrollerde bulunulmuş, yapılan kontrollerde kurallara uymayan şahıslara rastlanılmadığı ifade edildi.  1072 Sayılı Kanuna Aykırılık Rulet, Tilt Ve Benzeri Oyun Alet ve Makineleri Hk. Kanun Olayı Şüphelisi 1 şahıs, Paramatik cihazı ve içerisinde bulunan 148 TL ile birlikte ve Ateşli Silahla Yaralanma F.F. Olayı Şüphelisi 1 Şahıs yakalanmış, 1 Tabanca ve 15 Fişek, 1 Pompalı Tüfek ve 6 kartuş, 1 Av tüfeği, 477 gr Narkotik Madde, Bir miktar narkotik madde ve muşta ele geçirildiği ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.