ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

YENİ MALATYASPOR RAKİPLER İÇİN ARTIK KOLAY TAKIM DEĞİL

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Semih Kaya, Yeni Malatyaspor TV'ye özel açıklamalarda bulundu. 

28 Ekim 2020 18:46
YENİ MALATYASPOR RAKİPLER İÇİN ARTIK KOLAY TAKIM DEĞİL

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Semih Kaya, Yeni Malatyaspor TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor'un sezon başında transfer ettiği başarılı stoper Semih Kaya ,Malatya'da olduğu için çok mutlu olduğunu , severek idmanlara geldiğini, ailesiyle burada yaşamaktan ve buranın kültürünü yaşamaktan çok mutlu olduğunu belirterek, taraftarların  ilgisinden dolayıda çok teşekkür etti.

Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Semih Kaya: "İyi bir oluşum içindeyiz. İyi bir yolda ilerliyoruz. Ama 3-4 hafta sonra daha büyük adımlara dönüşeceğini düşünüyorum. Kimse Yeni Malatyaspor'a karşı oynadıklarında normal sıradan bir takıma karşı oynadıklarını ve puan alacaklarını sanmasın. Öyle bir şey yok artık" dedi.

Takımdaki son durumla ilgili bilgiler veren Kaya: "Takımın kalitesini gördüğünüzde içinizde öyle bir rahatlama oluyor. Ben bir hata yapsam yada Wallace bir hata yapsa ya da başka bir hata yapsa  onu çevirebilecek bir kadroya sahibiz. O yüzden içimizde bir rahatlık var. Arkadaşlarıma ve Hocama güveniyorum. Yani ters giden bir şey olsa da bir hamleyle oyunun değişeceğini biliyorum. İyi bir oluşum içindeyiz. İyi bir yolda ilerliyoruz. Ama 3-4 hafta sonra daha büyük adımlara dönüşeceğini düşünüyorum. Kimse Yeni Malatyaspor'a karşı oynadıklarında normal sıradan bir takıma karşı oynadıklarını ve puan alacaklarını sanmasın. Öyle bir şey yok artık." dedi.

Yeni Malatayspor'a transfer süreci ve hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamada bulunan Kaya: "Kariyerimde üst seviye maçlarda oynadım. Böyle maçlarda nasıl durulması gerektiğini bilen bir yapım var. Keza takımızda da o seviyede futbolcular var. Beşiktaş maçında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Puan ve puanlar alacağımıza inanıyorum ben. 2 yıllık kontratım var burada. Şu anda da ailemle inanılmaz mutluyum, keyifliyim. İlk olarak Hamza Hocam telefonla bana ulaştı. Benim hakkımda projeleri söyledi. Sağolsun Başkanımızda çok içten davrandı. Benim Türkiye'de sadece Malatyaspor ile görüşmem oldu. Türkiye'ye dönme gibi bir düşüncem yoktu. Ama Hamza hocam üst üste arayınca bende isteyerek buraya geldim. İyi ki de gelmişim. Hayatım da verdiğim en doğru kararlardan biri." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.