ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ziyaretlerde bulundu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek Pazar günü oynayacakları Gençlerbirliği maçı öncesinde Malatya'da bir seri ziyaretlerde bulundu. 

24 Ekim 2020 11:49
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ziyaretlerde bulundu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve Derebeyleri Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Kulüp ile sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek adına yapılan ziyaretlere Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Çelebi ve Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın da katıldı.
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e "Yeni Malatyaspor'un yanındayız" açıklaması yaparak zor günlerde destek veren Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, "Bİz Yeni Malatyaspor'un yanında olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin en önemli markasına sahip çıkmak zorundayız. Sayın Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay'da Yeni Malatyaspor'a başarılar diledi. Yeni Malatyaspor en güçlü taraftar gurubu Derebeylerini de ziyaret eden Başkan Gevrek "iyi bir takım kurduk, başarılaı sonuçlar alacağız. Ama Yeni Malatyaspor'un yanında kalan sizlerin desteğine her zaman ihtiyacımız var. Pandemi nedeniyle maçlartda seyirci yok ama yakın zamanda maçları seyircili oynayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Taraftarlar Derneği de Yeni Malatyaspor'a tam destek açıklamasında bulundu.
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.