ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Taraftarlar Derneğinden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

 

09 Ocak 2020 15:25
Taraftarlar Derneğinden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

 

Yeni Malatyaspor’un tribün destekçisi Derebeyleri Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetine Hayırlı olsun ziyretinde bulunarak MGC Başkanı Vahap Güner ve Genel Sekreter Ali Aladağ’a çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Dernek olarak yeniden yapılandıklarını ve Dernek Merkezini de Şehir merkezine taşıdıklarını belirterek “ Halep Caddesindeki Şerbetçi köşesinde yeni merkezimizi hizmete açtık. Yeniden bir yapılanma içerisindeyiz. Bizler Yeni Malatyaspor’un her zaman yanındayız, takımımızın başarısı için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Basınımızdan, spor çevrelerinden ve tüm kuruluşlarımızın desteğini bekliyoruz. Örnek bir taraftar topluluğu olmak istiyoruz. Çaykur Rizespor maçında da tribünlerde takımımızın yanında olacağız.Tüm sporseverleri Stadı doldurmaya davet ediyoruz” dedi.
MGC Başkanı Vahap Güner Derebeyleri Taraftarlar Derneğinin cemiyete yaptığı ziyaretten memnun olduklarını ifade ederek “Taraftar gurupları içerisinde önemli bir yeri olan Derebeylerine başarılar diliyoruz. Derebeyleri Derneğimize taraftarların yönlendirilmesi ve eğitilmesi konularında görev düşüyor. Bunu yapması içinde desteklenmesi gereklidir. Bu nedenle Derebeylerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.