ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

YENİ MALATYASPOR'DA SAKATLIK ŞOKU ve 4 KORONA

Yeni Malatyaspor da Konyaspor maçı öncesinde Lukoki ve Youssouf sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmazken, 4 futbolcunun testi de pozitif çıktı. 

16 Ekim 2020 20:58
YENİ MALATYASPOR'DA SAKATLIK ŞOKU ve 4 KORONA

Yeni Malatyaspor'da sakatlık şoku yaşanıyor. Milli maç arasında ülkelerinin mili takımlarına giden Jody Lukoki ve Youssouf Ndayishimiye Milli takımdan sakat döndüler ve hafta sonu oynanacak Konyaspor maçının kadrosuna alınmadılar. Bu arada 4 Futbolcunun da korona testleri pozitif çıkarak evlerinde karantinaya alındılar. 
Yeni Malatyaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Futbolcularımız Jody Lukoki ve Youssouf Ndayishimiye ülkelerinin milli takımlarında yaşamış oldukları sakatlıktan dolayı Konyaspor maçı kadrosuna alınmamışlardır. Her iki oyuncumuzun da tedavilerine başlanmıştır." İfadeleri kullanıldı.
Yapılan diğer açıklamada ise "Futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımıza rutin olarak uyguladığımız COVID-19 testleri yapılmış, dört oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. Ev izolasyonuna alınan oyuncularımızın tedavisi sürmektedir" denildi. 
Yeni Malatyaspor kafilesi daha sonra özel uçakla Konya'ya hareket etti. 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.