ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu: Kadromuzda eksiğimiz yok

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu transfer dönemini değerlendirerek "Yapılan transferlerle güçlü bir kadro kurduk, şuan bir eksiğimiz görünmüyor" dedi. 

08 Ekim 2020 19:50
Hamzaoğlu: Kadromuzda eksiğimiz yok

Yeni Malatysportv'ye açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu transferlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Transferlerden memnunum. Son transferlerle beraber şu an kadromuz her bölge için alternatifli olarak kuruldu. Şu an da ihtiyacımız olan biraz zaman. Oyuncularım beraber antrenman yaptıkları sürece daha da geliştirecekler oyunlarını. Şu anda herhangi bir eksiğimiz görünmüyor" dedi.

"İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Lige iyi başlayamadıklarını belirten Hamzaoğlu "Lige iyi başlayamadık. Üretkenliğimiz oldukça zayıftı. Son maçta galip geldik. Her ne kadar fiziksel olarak hazır olmasa da bazı oyuncularımız oynatıp onları görmeyi tercih ettik. İyi bir takıma yani Antalyaspor'a karşı aldık bu galibiyeti. İlerisi için oynadığımız oyun bize umut verdi. Sürekli düşünüyoruz neyi nasıl daha iyi yaparız diye. Biz iyi bir takım olacağız. Şuanda 30 kişilik listemiz hazır durumda. Bütün oyuncularımız da zamanı geldiğinde bu takıma katkı sağlamak için çalışıyorlar. İnşallah güzel günler ilerde olacak”diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ TAKIMA GÜVENSİNLER"

Transfer dönemini de değerlendiren Hamzaoğlu  "Transferlerden memnunum. Son transferlerle beraber şu an kadromuz her bölge için alternatifli olarak kuruldu. Şu an da ihtiyacımız olan biraz zaman. Oyuncularım beraber antrenman yaptıkları sürece daha da geliştirecekler oyunlarını. Şu anda herhangi bir eksiğimiz görünmüyor. Ertaç'ı da kadromuza katarak kalemizde olabilecek olumsuz bir durumun önüne geçtik. Olcay transferinde de sahanın her yerinde oynayabilen tecrübeli bir ismi kadromuza kattık. Olcay transferi benim raporum doğrultusunda gerçekleşti. Taraftarlar takıma güvensinler. Her geçen gün daha iyi olacağız. Taraftarlarımız takıma güvensinler" ifadelerine yer verdi.

Haber:Onay Ozan-SÖZ Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.