ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Büyükşehir'de bunu Yapmalı!

Mersin Büyükşehir Belediyesinin ilde bulunan spor kulüplerine nakdi yardım yapacağını duyurmasının ardından Malatya'da bulunan Spor Kulüpleri de Malatya Büyükşehir Belediyesinin Mersin'i örnek alarak amatör spor kulüplerine nakdi ve ayni yardım yapmasını istediler. 

06 Ekim 2020 18:28
Malatya Büyükşehir'de bunu Yapmalı!

MERSİN AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE!
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE MÜRAACAT EDİP NAKDİ YARDIM ALMAYA HAK KAZANAN SPOR KULÜPLERİMİZİN LİSTESİ EKTE SUNULMUŞ OLUP NAKDİ YARDIM TÖRENİ 09 EKİM 2020 TARİHİNDE SAAT 17,00 DA MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONGRE MERKEZİNDE YAPILACAKTIR.
SÖZ KONUSU NAKDİ YARDIM TÖRENİNE BİR KULÜP TEMSİLCİNİZİN KATILMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİM. YARDIM ALACAK KULÜPLERİN İSİMLERİ AŞAĞIYA ÇIKARTILMIŞTIR
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
 
İşte bu duyurunun ardından Malatya da zor şartlarda ayakta durmaya çalışan Malatya'daki Amatör spor kulüpleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanına çağrıda bulunarak, Mersin Büyükşehir Belediyesinin takdire şayan ve örenek alınacak bir şekilde Mersin'de bulunan 48 Amatör Spor Kulübüne nakdi yardım ettiğini belirterek "Malatya da Amatör Spor Kulüpleri can çekişiyor. Çoğunun doru dürüst yerleri yok. İnönü Stadı yıkıldığında yerlerinden de oldular. Mersin Büyükşehir nakdi yardım yapıyor. Darısı Malatya'nın başına olsun. Kaldıki Mersin Büyükşehir bu yardımı her yıl yapmaya başladı. Mersin İlçe Belediyeleride spor kulüplerine yardımlarda bulunuyorlar. Dileğimiz Mersin'i örenek alarak Malatya'daki Amatör spor kulüplerine yardım ederler. Bunu bekliyoruz" diye konuştular.
Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin Amatör Spor kulüplerine gerekli yardımları yapmadıkları için spor kulüplerince eleştirildikleri öğrenildi.
Sosyal medya da da binlerce paylaşımlarla takdir edilen Mersin Büyükşehir Belediyesinin yardım edeceği kulüplerin adları şöyle:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.