ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Hadebe'yi göndermedi, transferi kapattı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transferin kapanmasına saatler kala 3 Yabancı kulübün talip olduğu defans oyuncusu Hadebe'yi satmama kararı alarak transferi kapattı.  

05 Ekim 2020 18:55
Yeni Malatyaspor Hadebe'yi göndermedi, transferi kapattı

Yeni Malatyaspor'ın İngiltere'den talip olduğu Kevin McDonald ile yapılan görüşmelerde İngiltere-Fulham Kulübünün zorluk çıkarması üzerine bu transferden vazgeçildi. 3 Yabancı kulübün talip olduğu Hadebe konusunda satmama kararı alındı. Hadebe takımda kalınca görüşmeler yapılan Ahmet Çalık'ın da transferinden vazgeçildi. Çalık onyaspor ile sözleşme imzaladı. Mısır kulübüyle sorununu çözemeyen Khalid Boutalib ise yine kulübünde kalarak ikinci yarıyı beklemeye başladı. 

KALECİ ERTAÇ SON TRANSFER

Yeni Malatyaspor kalesini geçmiş yıllarda koruyan Ertaç Özbir ile yeniden anlaşıldı. Yeni Malatyaspor Kulübünden yapılan açıklamada "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Ertaç Özbir’in bonservisi ile transferi konusunda Gençlerbirliği Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kulübümüz ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ertaç Özbir’e yuvana tekrar hoş geldin diyor, asil formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

Kaleyi takviye eden Yeni Malatyaspor orta sahaya da takviye yapmak için çok çalıştı. Bu arada Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'da orta sahaya takviye isteyerek bazı isimler önerdiği ancak bu transferlerinde gerçekleşmediği öğrenildi. Kadrosunu tamamen yenileyen Yeni Malatyaspor'da gönderilen Yiğithan Güveli Altınordu ile sözleşme imzaladı. Gökhan Akkan ise Anakaraspor!a transfer oldu. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.