ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt Belediyespor milyonları harcadı, yenilgiden kurtulamadı:0-1

Yeşilyurt Beleidyespor şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurmak için yaklaşık 10 milyon liralık bir harcama yaptı ama 3 haftada kendisine güvenenleri şok etmeye başladı.  

05 Ekim 2020 08:01
Yeşilyurt Belediyespor milyonları harcadı, yenilgiden kurtulamadı:0-1

Sezona Payas maçı ile başlayan Yeşilyurt Beleidyespor, bu maçta 1-1 berabere kaldı. Yeşilyurt Belediyespor'un 10 milyon liralık harcama yaparak yeniden oluşturduğu kadro, 1.5 milyon lira kadro ile kurulan Payas karşısında 1-1 berabere kaldı. Deplasmanda Çankayaspor'u 4-1 yenen Yeşilyurt Beleidyespor spor çevrelerine biraz ümit verse de son Fatsa Belediyespor maçında adeta saç baş yoldurdu. Rakibine 1-0 yenilen Yeşilyurt Belediyespor'da şampiyonluk iddiaları şimdilik bir başka bahara kalsa da yapılan harcamaya rağmen takımın kendi sahasında kolay bie şekilde yenilmesi şehirde üzüntüyle karşılandı. 

Teknik Direktör Alaattin Gülerce'nin istediği futbolcuların yüksek rakamlarla transfer edilmesine rağmen bir varlım gösteremeyen Yeşilyurt Beleidyespor'da acil tedbir alınması istedniyor. Yeşilyurt bu hafta da deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.