ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da 'Bayram' Var

Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden ve oynadığı futbolla güven veren Yeni Malatyaspor camiası aylar sonra galibiyet sevinci yaşıyor. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e bir grup taraftar "Büyük Başkan" sloganları atarak destek verirken Başkan Gevrek "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı, çok iyi oldu. Gelecek haftalarda daha da iyi olacağız. Bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

03 Ekim 2020 17:01
Yeni Malatyaspor'da 'Bayram' Var

Antalyaspor'u oynadığı futbolla sahadan silen ve pozisyon dahi verdirmeyen Yeni Malatyaspor Soyunma Odası bayram yerine döndü. Yeni transferler Semih Kaya ve Wallace rakibi cezalanına yaklaştırmadı. Galibiyetin sevincini yaşayan tüm futbolcular "Gelecek haftalarda daha da iyi oynayarak zirveye tırmanacağız" dediler. Futbolcuların sevinci sosyal medya da gündem olurken takım ayakta alkışlandı. 

Malatya Stadında sınırlı sayıda bulunan basın mensupları, protokol mensupları ve görevliler Yeni Malatyaspor'a sevgi gösterilerinde bulundu. Bir gurup taraftar ise "Büyük Başkan" sloganları atarak Adil Gevrek'i kutlayıp başarılar dilediler. Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'de Başkan Adil Gevrek'i kutlayarak galibiyetten dolayı kutladı. 

GEVREK: BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek galibiyeti tüm Malatyaspor taraftarlarına armağan ettiklerini belirterek "Bu galibiyete gerçekten ihtiyacımız vardı. Yeni transferlerimiz aksayan mevkilerimizi doldurduğu gibi rakibe fırsat dahi vermedi. Önümüzdeki haftalarda daha da iyi olacağız. Takıma yeni takviyeler yapacağız, bunun için görüşmelerimiz devam ediyor. Güçlü bir kadro kurduğumuza inanaıyoruz. Destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.