ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor, Antalyaspor'u bekliyor

Cumartesi günü saat 13.30'da Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Malatya'ya gelen Başkan Adil Gevrek'de takımına güvendiği belirterek "Bu maçı kazanarak tırmanışa geçmek istiyoruz" dedi.  

02 Ekim 2020 20:58
Yeni Malatyaspor, Antalyaspor'u bekliyor

Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçı Cumartesi günü 13.30'da Malatya' Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğülu nezaretinde Antalyaspor maçına hazırlanan Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın son hazırlıklarını tamamladı. Taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalar şeklinde geçen idmanı Kulüp Başkanı Adil Gevrek de bir süre izledi.

3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ

Antalyaspor maçını kazanarak ligde tırmanışa geçmek istediklerini belirten Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek "defansı yakviye etmek amacıyla gerekli transferleri yaptık. 3 Transfer daha yapacağız. Ligde güçlü bir takım oluşturduk, daha da güçlendireceğiz. Antalyaspor maçı öncesi futbolcularımızın morallerinin yerinde olduğunu gördüm. Maçı kazanarak ligde tırmanışa geçmek istiyoruz" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.