ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ANATOLİA Takımı Teknofest'te Türkiye İkincisi Oldu

 

30 Eylul 2020 09:33
ANATOLİA Takımı Teknofest'te Türkiye İkincisi Oldu

Gaziantep'de yapılan Teknofest'te Uçan Araba Tasarım Yarışmasında Türkiye 2'ncisi olan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ANATOLİA Takımı ilgi odağı oldu. 

ANATOLİA Takımı öğrencileri Ali Mirza Küçükarslan, Tahsin Yiğit, Nurefşan Binici ve İkranur Şevval Toptaş yarışmada derece yapan projelerini tanıttı. 10 Bin liralık ödül kazanan öğrencileri kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, öğrencilerimizin bu başarısının bizlere büyük bir mutluluk yaşattığını belirterek, "Bu başarıyı bizlere yaşatan öğretmenlerimize, okul idarecilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve bu projeyi destekleyen Yeşilyurt Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin her zaman yanında olarak bu başarıları daha da artırmak istiyoruz. Bu tür başarılar hem İlimiz hem de ülkemiz için büyük önem taşımaktadır" diyerek öğrencileri tebrik etti. 

Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da Okulu ziyaret ederek öğrencileri kutladılar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.