ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da 44 Okula 'Okulum Temiz Belgesi' Verildi

Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay 44 Okula 'Okulum Temiz Belgesi' verdiklerini açıkladı. 

30 Eylul 2020 23:49
Malatya'da 44 Okula 'Okulum Temiz Belgesi' Verildi

Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, 44 Okula Temiz Belgesi verilen toplantıda yaptığı konuşmada "Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ülkemizde Mart ayından bu yana kapalı olan okullarımızın açılması için Bakanlığımız ve TSE arasında yapılan protokol kapsamında eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzu doğrultusunda okullarımıza "Okulum Temiz Belgesi" verilmektedir. Bu kapsamda 44 okulumuza  "Okulum Temiz Belgesi" verilmek üzere program düzenlendik" dedi.

Programda İl Müdürlüğü İş Yeri Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından hazırlanan tanıtım videosu izlendi, ardından İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Behçet Bakır konuşma yaparak, okulları tebrik ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'ın okul müdürlerine belgelerini takdim etmesiyle program sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.