ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Semih Kaya tamam, Wallace İtalya'dan geldi

Yeni Malatyaspor anlaşmaya vardığı Galatasaraylı Semih Kaya ile iki yıllık sözleşme imzalayacak. Lazio’nun 26 yaşındaki stoperi Wallace Fortuna dos Santos ile de anlaşmaya varan Sarı-Siyahlı takım bu futbolcuyu da İstanbul'a davet edip sağlık kontrolünden geçirecek.  

29 Eylul 2020 18:46
Semih Kaya tamam, Wallace İtalya'dan geldi

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Galatasaraylı Semih Kaya ile anlaşmaya vardıklarını belirterek "Semih Kaya bugün sağlık kontrolünden geçti ve kendisiyle de kulübüyle de her konuda anlaştık. İki yıllık sözleşme imzalayacağız ve hemen Malatya'ya göndereceğiz" dedi. 

WALLACE FORTUNA DOS SANTOS'U İSTANBUL'A ÇAĞIRDIK

Öncelikle stoper mevkiine transfer yapmak isteyen Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’nun 26 yaşındaki stoperi Wallace Fortuna dos Santos ile büyük ölçüde anlaştı. Bu futbolcunun menejeriyle yapılan görüşmelerin ardından İstanbul'a davet edilen futbolcu bu akşam İstanbul'da olacak. Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçirilecek olan Wallace Fortuna dos Santos ile sözleşme imzalanacak. 

Yeni Malatyaspor Basın sözcüsü Hakkı Çelikel Semih Kaya ve Wallace Fortuna dos Santos ile Çarşamba günü sözleşme imzalayacaklarını bildirdi. 

Brezilya Rio de Janeiro doğumlu olan Wallace Fortuna dos Santos’un güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro. Lazio ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı stoper, daha önce Cruzeiro, Braga ve Monaco takımlarının formalarını giydi. 2019-2020 sezonunu Braga’da kiralık olarak geçiren Fortuna, Seri A’da 54 karşılaşmada görev alan Brezilyalı savunma oyuncusu, 2018-2019 sezonuna Lazio formasıyla ligde 16 karşılaşmada bin 234 dakika sahada kaldı. Geçen sezon Braga formasıyla ligde 8 maçta 657 dakika görev alan Wallace Fortuna dos Santos, 2 Allianz Cup ve 3 Avrupa Ligi maçında da forma giydi.

3 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Yeni Malatyaspor Yönetimi iki stoper transferinin ardından 3 transfer daha yapmayı planlıyor. Bu konuda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.