ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Semih Kaya ile anlaştı

Süper lige iyi bir başlangıç yapamayan Yeni Malatyaspor, Galatasaray'lı Semih Kaya ile görüştü. Tekliflerin sunulduğu görüşmenin ardından anlaşma sağlandığı ve Galatasaray kulübüyle görüşülmeye başlandı.  

28 Eylul 2020 17:01
Yeni Malatyaspor Semih Kaya ile anlaştı

Trabzonspor yenilgisinin ardından İstanbul'da toplanan Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda 5 futbolcu transfer etmeye karar verdi. Stoper transferi için Galatasaray'lı Semih Kaya ile bu gün görüşen Başkan Adil Gevrek, futbolcu ile anlaşmaya vardı. Galatasaray kulübüyle görüşen Başkan Adil Gevrek'in transferi açıklaması bekleniyor. 

Yeni Malatyaspor halen Avrupa'da top koşturan bir futbolcunun menejeriyle görüşürken, 4 futbolcuyla da ayrıca görüşüldüğü ve öncelikle stoper transferini sonuçlandırmaya çalıştığı ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.