ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu: İyi yoldayız, daha da iyi olacağız

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Göztepe karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek "iyi yoldayız daha da iyi olacağız" dedi. 

19 Eylul 2020 20:30
Hamzaoğlu: İyi yoldayız, daha da iyi olacağız

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 berabere kaldıkları Göztepe maçına ilişkin, “Geçen haftaya göre daha iyi durumdayız, her geçen gün biraz daha iyiye gidiyoruz. Göztepe'nin önemli ve etkili oyuncuları vardı. Şu beni mutlu etti; Geçen haftaya göre daha iyi durumdayız, her geçen gün biraz daha iyiye gidiyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha derli toplu oynarız diye düşünüyorum. Yine rakip alanda daha çok oyunu oynadık, rakibimizden daha üstün gibi göründük fakat üretkenliğimizde problem vardı. Sonuca gidecek ataklarımız olmadı, olamadı. Bunda tabii rakibin duruşu, bizim birbirimizi henüz daha iyi tanımayışımızın etkileri var. Bunları zaman içerisinde gidermeye çalışacağız. Önümüzdeki hafta Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağız. İnşallah oradaki maçtan bugünkünden biraz daha iyi bir görüntü veririz, oyunumuzu biraz daha geliştiririz. İnşallah üretebiliriz de. Bir puan hayırlı olsun. Kazanmak istiyorduk fakat 1 puanda başlangıç için iyi bir puan diyebiliriz. Bu sezon için hayırlı olsun” diye konuştu.

PALUT: İYİ MÜCADELE ETTİK

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, 1-1 sona eren Yeni Malatyaspor deplasmanının ardından değerlendirmelerde bulunarak "Bu karşılaşmaya iyi hazırlanarak geldiğimizi düşünüyorum. İlk yarım saatlik bölümde yediğimiz penaltı golüne kadar sahada istediklerimizi yapıyor ve rakip baskısını kırma noktasında sorun yaşamıyorduk. Geniş alanlar yakalayabiliyorduk belki penaltı golü olmasa bu durum artarak devam edebilecekti ama penaltı golünden sonra özellikle ilk yarının sonuna kadar gereksiz bir duygusal kırılma yaşadık sahada. İkinci yarı itibarı ile dengede geçen bir karşılaşma oldu. Malatya deplasmanına kazanmak için gelmiştik 1 puan ile ayrılıyoruz ama oyuncularım ilk yarının son 15 dakikası hariç iyi mücadele ettiler. Oyuncularıma mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Tabi ki daha iyi olabilirdik, oyunu daha çok domine edebilirdik ama bugün için bu olmadı. Eksiklerimiz üzerine çalışmalar yaparak yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.