ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

YENİ MALATYASPOR,SAHASINDA EN SON GALİBİYETİ ALDIĞI TAKIMA KARŞI

Haftanın açılış maçı Malatyaspor'la Göztepe arasında. Karşılaşma 20.00'da başlayacak.  

18 Eylul 2020 21:03
YENİ MALATYASPOR,SAHASINDA EN SON GALİBİYETİ ALDIĞI TAKIMA KARŞI

Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Geçen hafta sahasında Denizlispor’u 5-1 mağlup eden Göztepe, haftayı lider olarak tamamlamıştı. Yeni Malatyaspor ise Karagümrük’e deplasmanda 3-0 mağlup olarak 20.sırada giriş yapmıştı.

Süper Lig’de 6 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında Yeni Malatyaspor 3 galibiyet alırken, Göztepe’de 1 kez galip gelebildi. 2 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

Göztepe, son iki sezonda Malatya’da oynadığı maçlarda mağlubiyetle döndü.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta gol atma başarısı gösteremedi.

Göztepe’nin en büyük özelliklerinden birisi de ceza sahası dışında ligde en fazla gol atan takım olması.

Yeni Malatyaspor’un Göztepe ile oynadığı maçlarda karşılıklı atılan goller göze çarpıyor.

Süper Lig’in açılış haftasında rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan oyuncu, Yeni Malatyaspor forması giyen Moryke Fofana’ydı (11).

Süper ligin ilk haftasında istatistiklerde hem takım hem bireysel futbolcu bazında ilk sıralarda yer alan Yeni Malatyaspor'un tek sıkıntısı gol vuruşu yapacak oyuncularının olmaması.

Süper Lig’in 2019/20 sezonundan bu yana en fazla gol atan savunma oyuncusu, Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk (8).

Süper Lig’de üç maçtır gol sevinci yaşayamayan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dört maçlık hasreti en son Mayıs 2017’de Osmanlıspor’un başındayken yaşamıştı.

Yeni Malatyaspor'un göztepe karşısında şu onbir ile çıkması bekleniyor.

 Herrera, Chabeke,Hadebe,Murat Akça,Karım Hafez,Zuqui,Acquah,Cueva,Fofana,Lukoki,Adem Büyük on biri ile sahada olması bekleniyor.

Geçen hafta sakatlanan ve bu hafta takımla birlikte idmanlara çıkan forvet oyuncusu Tetteh,kadroda yer alması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.