ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sultangazili Malatyalılar Milli Eğitime atanan Kanbay'a veda etti

Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetimi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve aynı zamanda Sultangazi Malatyalılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı olan Battal KANBAY için düzenlenen veda kahvaltısında bir araya geldiler. 

13 Eylul 2020 14:39
Sultangazili Malatyalılar Milli Eğitime atanan Kanbay'a veda etti

Sultangazi Malatyalılar Derneği Başkanı Hadi Dursun ve Yönetimi, Sultangazi Milli Eğitim Müdür Yardımcılığından, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve aynı zamanda Sultangazi Malatyalılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı olan Battal Kanbay için bir kahvaltı programı düzenlediler.
Kahvaltı Programına Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetiminin yanı sıra, Şükan Derneği Başkanı Rıza Dündar, Pütürge Dernekler Federasyonu ve Pütürge Çevre Köyleri Derneği Başkanı Osman Dursun katıldı.
Katılan tüm konukların sırayla söz aldığı kahvaltı programında, açılış konuşmasını yapan Sultangazi Malatyalılar Derneği Başkanı Hadi Dursun, "bir hemşerimizin Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması bize mutlu etmiştir. Bir Malatyalı nerede olursa olsun güzel bir yere gelse, yada başarılı bir işe imza atsa hep övünüp gururlanmışızdır. Malatya’yı adım adım bilen, eğitimine oralarda başlayan Battal Kanbay’ın burada da güzel işlere imza atacağına eminiz" diyerek başarılar diledi.
Pütürge Dernekler Federasyonu ve Pütürge Çevre Köyleri Derneği Başkanı Osman Dursun da”Kanbay bu güne kadar görev aldığı her yerde başarılarıyla biz Malatyalıların Eğitimdeki gururu olmuştur. Aynı başarıyı doğup büyüdüğü şehirde de devam ettireceğine eminiz” diye konuştu.
Şükan Derneği Başkanı Rıza Dündar “Kanbay tırnaklarıyla kazıyarak buralara gelmiştir ve geldiği yeride asla unutmamıştır. Keşke Anne ve Babasıda hayatta olsaydı da onlarda bizler gibi evlatlarıyla gurur duysalardı” ifadelerini kullandı.
Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi İşadamı Mehmet Ali Beyhan “Bir Malatyalı nerede bir mevki ve makama gelse ben kendimi hep o makamda hissetmişimdir. Nerede bir Malatyalı çaresiz kalsa mutsuz olsa acısını yüreğimde hissetmişimdir. Onun için söz konusu Malatya ve Malatyalı olunca benim için sözün bittiği yer demektir” diye belirtti.
Son olarak konuşan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Battal Kanbay ”Ülkemin bayrağının dalgalandığı her yerde görev almak, benim için büyük bir onur ve gururdur. Lakin dünyaya gözlerimi açtığım, eğitime ilk adımı attığım memleketim Malatya’da böyle bir göreve gelmek benim içinde ayrı bir gurur ve onurdur” dedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Başakşehir 5. Etapta bulunan ve Yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Ali Beyahan’a ait olan Levent Börekde bir araya gelen Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetimi pandemi nedeniylede programı kısa tutarak, kahvaltı sonrası hatıra fotoğrafları çekilerek vedalaştılar.
Veda yemeğinin ardından Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Battal Kanbay, Malatya'ya uğurlandı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.