ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor yenildi ama üzülmedi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yenigi,ye rağmen üzülmediklerini ve kısa sürede takımın niyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi. 

13 Eylul 2020 15:04
Yeni Malatyaspor yenildi ama üzülmedi

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda "İlk yarının başında yediğimiz gole rağmen iyi oynadık, gol pozisyonlarını değerlendiremedik. İlk yarıda ki oyun umut vericiydi. İkinci yarı daha iyiydik, ama yediğimiz ikinci gon ve penaltı sonucu değiştirdi. Rakibe fırsat vermedik, tüm bunlara rağmen dengeli takım olacağız. Mağlup olduk ama üzgün değiliz iyi şeylerde yaptık. Daha da iyi olacağız" diye konuştu. 

BAŞKAN GEVREK MAĞLUBİYETİ DEĞERLENDİRDİ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek,Karagümrük'e yenilmelerine rağmen iyi oynadıklarını dile getirerek "İyi oynadık ama futbol da böyle sonuçlar var. Sezona her zaman iyi başlıyorduk ama bugün öyle olmadı. Sonu inşallah bizim için iyi olur. İlk maçlarda alınan bu mağlubiyet, eksikliklerimizi görme adına bizim için önemli. Yapacağımız transferler var. Yenildik ama rakibimiz karşısında iyi oynadık diye düşünüyorum" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.