ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya idmanyurdu Gelecekten Umutlu

 

09 Eylul 2020 20:58
Malatya idmanyurdu Gelecekten Umutlu

İç transferi kaleci Kurtuluş Ceyhan dışında tamamlayan Malatya İdmanyurdu spor kulübü gelecek adına oldukça umutlu. Kulüp Onursal Başkanı Teoman Mutlu yaptığı açıklamada, Malatya adına yapılması planlanan herseyi sırasıyla yaptıklarını, Teknik Direktör İsmail Tekin Nezaretinde yapılan çalışmaların son hızıyla devam ettiğini, öncelikle genç dinamik çok koşan bir takım olması yöneninde iç transfere ağırlık verdiklerini, bu günden sonra dış transfer çalışmalarına start vereceklerini, İsmail Tekin hocanın bildiği tanıdıgı futbolculara yöneldiklerini belirtti.

İnce elenip sık dokunan transfer döneminden dolayı Mutlu olan Teoman Mutlu ” yapılan çalışmaların titizlik ile yürütüldüğünü ekibimin çalışmalarında
Oldukça memnunum dış transferde skora etki edecek isimlere yoğunlaştıklarını, Kulübün iyi sezon geçirmesi ve sonunda Şampiyon olması adına fedakarlık yapılacagını belirtti.

Öte yandan iç transferde Murat Avcı, Aykut Kar, Mehmet Zencirkıran, İbrahim Öztürk, Hamza Alper, Kadir Fırat, Emirhan Kayalar, Mehmet Aktaş, Abdullah Yalcın, Ömer Faruk Bartan ile anlaşan Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Dış transferde Yeşilyurt Belediyespor, Dersim Spor, Adıyaman 1954 ve son olarak Pütürge Belediye spor kulübünde kaleci olan Gökhan Ata ve Siverek Belediyespor kulübünde oynayan Mahsuni Boztepe ilede dış transfer startını verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.