ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Toplu İmza Töreni Düzenliyor

Yeni Malatyaspor Perşembe günü toplu imza töreni düzenliyor. Yeni Malatyaspor Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Adem Büyük'ü de transfer etmeyi başardı.  

09 Eylul 2020 19:51
Yeni Malatyaspor Toplu İmza Töreni Düzenliyor

Yeni sezona etkili bir transfer politikası izleyen Yeni Malatyaspor anlaşmaya vardığı futbolcularla toplu imza töreni dzüenleyecek. Malatya Stadında saat 15.30 da düzenlenecek imza törenine kulüp Başkanı Adil Gevrek de katılacak. Yapılacak imza töreninin ardından Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü karşılaşacağı Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürecek. 

SON TRANSFER ADEM BÜYÜK

Yeni Malatyaspor son olarak Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Adem Büyük'ü transfer etti. Başkan Adil Gevrek ile iki yıllık sözleşme imzalayan Adem Büyük hemen Malatya'ya geldi. Malatya Stadından yapılacak tanıtım toplantısında Adem Büyük'de açıklanacak. Malatya'da çalışmalara katılan Adem Büyük Kaptan olarak görevlendirilecek. Yeni Malatyaspor kale ye de Kayserispor'dan Eray İşcan'ı da kadrosuna kattı. Perşembe günü de süpriz transfer beklenirken, Yeni Malatyaspor ligin güçlü ekipleri arasında daha şimdiden gösteriliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.