ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor istediği takımı kurdu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek yaptığı transferlerle güçlü Yeni Malatyaspor'u oluşturdu.  

07 Eylul 2020 03:08
Yeni Malatyaspor istediği takımı kurdu

Son olarak Galatasaray'ın peşinde olduğu Sparta Praha Kulübü'nden başarılı forvet oyuncusu Benjamin Tetteh ile sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor forvetini de garantiye aldı. Galatasaray'dan ayrılması beklenen Adem Büyük'ten de haber bekleyen Yeni Malatyaspor kurduğu
takımla taraftarlarında gönlünü aldı. Etkili transferler yapan Yeni Malatyaspor son yapacağu 4 transfer içinde gün sayıyor.
ADİL DEMİRBAĞ YENİ MALATYASPOR'DA

Yeni Malatyaspor'un Adana Demirspor'dan transfer ettiği Adil Demirbağ, Malatya'ya gelerek Karagümrük maçı hazırlıklarına katılacak.

Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Adil, Karagümrük ve Adana Demirspor’da oynadı.
Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla 28 maça çıkan 22 yaşındaki Adil Demirbağ, 1 gol ve 1 asistle oynadı. Adana Demirspor'a 175 bin Euro bonservis bededeli ödeyip transferden yüzde 50 pay verecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.