ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MURAT YILDIRIM İLE YOLLAR AYRILDI

 

27 Ağustos 2020 14:24
MURAT YILDIRIM İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, takımdan ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

2016-2017 sezonundan itibaren Yeni Malatyaspor forması giyen ve TFF 1. Lig'de şampiyon olan takım kadrosunda yer alan orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, sarı kırmızılı takımdan ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. Murat Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güzel Malatyam maalesef yolun sonuna geldik. Bir Malatyalı gibi sevinip bir malatyali gibi üzüldüm sizden biri gibi oldum terimin son damlasina kadar mücadele ettim ve Malatyaspor icin elimden gelen her türlü fedakarlığı yaptim. Bütün takım arkadaşlarım, kulüp personelimiz, yönetim, Malatya halkı ve özellikle taraftarımız herzaman kalbimde olacaksınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Hoşçakal ❤️💛" sözlerine yer verdi.

Yeni Malatyaspor'da kaptanlık görevinde üstlenen Murat Yıldırım sarı kırmızılı forma ile 110 karşılaşmada görev aldı. Murat Yıldırım 110 karşılaşmada 8 bin 60 dakika sahada kalırken, bu maçlarda 2 gol 2 de asist yaptı ve 25 sarı kart gördü.

Murat Yıldırım'ın Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.