ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

GUİDO HERRERA: ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM

Yeni Malatyaspor’un Arjantin’in Talleres takımından transfer ettiği kaleci Guido Herrera, ülkesinde yayın yapan Radyo Impacto Deportivo kanalına transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

26 Ağustos 2020 19:19
GUİDO HERRERA: ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM

 

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un transferini resmi olarak açıkladı Arjantinli kaleci Guido Herrera, transferiyle ilgili gelişmeleri Arjantin’de yayın yapan Radyo Impacto Deportivo kanalında yaptığı röportajda açıkladı. Türkiye’ye gidecek olmaktan ve yeni bir başlangıç yapmaktan heyecan duyduğunu belirten başarılı eldiven, kulüp başkanı ve transfer komitesi ile iki aydır dialog halinde olduğunu belirtti. Guido Herrera: “ Yeni Malatyaspor yöneticileriyle iki aydır iletişim halindeydik. Takım hakkında bilgileri kendilerinden aldım. Beni takip etmeleri ve bu zamana kadar benimle ilgilenmeleri heyecanımı artırdı. Bana takımla ilgili videoları da izlettiler ve bana çok güven verdiler. Yapabileceğim her şeyi iyi oyunu taraftarlara izleteceğim. Artık Türkiye’ye ve yeni takımıma gideceğim. Bu fırsat için çok mutlu ve heyecanlıyım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.