ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Kaleyi Sağlama Aldı

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında bir oyuncu ile daha anlaşma sağladı.  

25 Ağustos 2020 16:32
Yeni Malatyaspor Kaleyi Sağlama Aldı

Süper Lig'de sezona iddialı bir takım ile girmek isteyen ve taraftarına geçtiğimiz sezon yaşattığı hayal kırıklığını unutturmayı hedefleyen Yeni Malatyaspor, kaleci transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce Arjantinli oyuncu Herrera ile prensipte anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, oyuncunun kulübü Tellares ile de anlaşma sağladı. Uzun süredir oyuncunun transferi için yoğun çaba sarf eden transfer komitesi Guido Herrera transferi için hem oyuncuyla hem de kulübü Talleres ile anlaşmaya vardı. Yeni Malatyaspor, oyuncu için 500 bin dolar kira bedeli ödeyeceği iddia ediliyor.

Guido Herrera Kimdir?

28 yaşındaki Arjantinli Guido Herrera Superliga'da toplamda 100 karşılaşmada forma giydi. Bu karşılaşmalarda 4 sarı kart 1'de kırmızı kart gören başarılı eldiven, toplamda 8 bin 988 dakika sahada kaldı. Copa Superliga'da 5, Liberdatores 4, Copa Argentina'da 3 karşılaşmada görev alan Guido Herrera bu maçlarda ise toplam bin 80 dakika sahada kaldı. Kariyeri boyunca 112 maçta görev alan Arjantinli kaleci Herrera bu maçlarda toplamda on bin 78 dakika sahada kalırken birde gol kaydetti. Arjantinli file bekçisinin güncel piyasa değeri ise 2 Milyon 400 bin Euro.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.