ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MALATYALI ANTRENÖRLER KAHTA 02 SPOR İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta lider olarak bir üst lig olan 3. Lig’e yükselen Kahta 02 Spor Teknik Direktörlük görevine Erhan Koç ile devam kararı aldı. Kajhta 02spor’un almış olduğu bu karar sonrasında Malatyalı antrenörler Murat Kurt ve Ahmet Mevenşeoğlu’nun da Erhan Koç’un yardımcılıklarını yapacağı duyuruldu. 

24 Ağustos 2020 16:33
MALATYALI ANTRENÖRLER KAHTA 02 SPOR İLE ANLAŞTI

Pandemi sonrasında liglere verilen aranın ardından TFF tarafından gruplarında birinci olan takımların direkt 3. Lig’e terfi etmesi sonrasında Adıyaman temsilcisi Kahta 02 Spor TFF 3. Lig’e yükseldi. Başarılı teknik adam Erhan Koç ile birlikte 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Kahta 02 Spor, gelecek sezon için iddialı bir takım kurma adına Teknik Direktör Erhan Koç ile yola devam kararı aldı. Erhan Koç ile 3. Lig’de de devam edeceklerini açıklayan kulüp, Erhan Koç’un isteği doğrultunda iki Malatyalı antrenör ve eski profesyonel futbolcular olan Murat Kurt ve Ahmet Menevşeoğlu ile de anlaştı. Murat Kurt ve Ahmet Menevşeoğlu gelecek sezon Erhan Koç yönetiminde Kahta 02 Spor’un başarısı için çalışmalarını sürdürecek.

Başarılı Teknik Direktör Erhan Koç, daha öncesinde Bölgesel Amatör Lig takımlarında Dersimspor ve 12 Bingölspor’da şampiyonluk sevinci yaşayarak takımlarını 3. Lig’e çıkarma başarısı gösterdi. Kahta 02Spor, Teknik Direktör Erhan Koç’un Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e çıkma sevincini yaşadığı üçüncü takım oldu.

Malatyalı Antrenörler Murat Kurt ve Ahmet Menevşeoğlu bir dönem Malatya Bölgesel Amatör Lig takımlarından İnönü Üniversitesi Futbol takımını çalıştırmışlardı.  Murat Kurt daha sonrasında ise Süper Lig Takımlarından olan Yeni Malatyaspor’un alt yapısında çeşitli kategorilerde görev aldı ve önceki yıllarda formasını giydiği kulüpte alt yapıda görev alması sonrasında bu görevinden ayrılmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.