ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Beşiktaş Gökhan'ı karşılıksız almak istiyor

Beşiktaş'ın ısrarla almak istediği Gökhan Töre konusunda bonservis ücreti vermeden bu futbolcuyu almak istemesine Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek izin vermiyor.  

23 Ağustos 2020 14:39
Beşiktaş Gökhan'ı karşılıksız almak istiyor

Yaygın basında yer alan haberlere göre, Beşiktaş Yönetimi, sağ kanat transferi konusunda da Gökhan Töre ismini gündeminden düşürmüyor. 28 yaşındaki kanat oyuncusuyla anlaşma sağlayan yönetim, Yeni Malatyaspor’u ikna etmeye çalışıyor. Bonservissiz olarak katıldığı Yeni Malatya’dan sezon sonunda ayrılma konusunda anlaşmalarına rağmen bu konuda kulübün fikrinin değişmesi sonrasında şehirden ayrılıp bağlarını koparan Gökhan, Beşiktaş’tan müjdeli haberi bekliyor. Gökhan için Tyler Boyd talebi geri çevrilen Yeni Malatya’nın, son olarak Umut Nayir isteğine ise olumlu yanıt verilmesi bekleniyor.

GEVREK: BONSEVİS ÖDEMEDEN BU İŞ OLMAZ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş'ın bonservis ücreti ödemeden Gökhan Töre'nin transferine sıcak bakmıyor. Gökhan Töre'nin kampa katılmasını isteyen Gevrek, takas konusuna da açık olduklarını ancak karşılık ödemeden bu transfere izin vermelerinin mümkün olmadığını söyledi. Bu arada Yeni Malatyaspor Gökhan Töre'ye yeniden dönmesi konusunda uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.