ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HAMZA HAMZAOĞLU’NUN ESKİ ÖĞRENCİSİ İMZAYA YAKIN

Yeni Malatyaspor bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Malatya temsilcisi geçtiğimiz dönemde Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Oğuz ile prensip anlaşmasına vardı. 

22 Ağustos 2020 16:33
HAMZA HAMZAOĞLU’NUN ESKİ ÖĞRENCİSİ İMZAYA YAKIN

Süper Lig ekiplerinden Malatya temsilcisi Yeni Malatyaspor, Teknik Direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesiyle birlikte transferde hareketli saatler yaşıyor. Yönetimin daha önceden görüştüğü ve anlaştığı isimlerin yanı sıra Hamza Hamzaoğlu’nun da listesinde bulunan isimlerle görüşmeler gerçekleştiren transfer komitesi bir isimle daha prensip anlaşmasına vardı. Uzun yıllar Gençlerbirliği forması giyen ve Gençlerbirliği’nin pilot takımı olarak gösterilen Hacettepe takımında yetişen sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz ile prensip anlaşmasına varıldı. Gençlerbirliği takımı ile sezon sonunda yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan oyuncu ile son görüşmenin yapıldıktan sonra resmi sözleşmenin imzalanacağı öğrenildi. Ahmet Oğuz geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’ni çalıştıran ve şuanda Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğünü yapan Hamza Hamzaoğlu’nun Ankara temsilcisini çalıştırdığı dönemde vazgeçilmez oyuncularından biriydi.

Ahmet Oğuz Kimdir?

27 yaşındaki deneyimli oyuncu futbola Ankara takımlarından Hacettepe kulübünde profesyonel olarak başladı. Hacettepe Kulübü ile toplamda 52 karşılaşmaya çıkan Ahmet Oğuz bu maçlarda 1 gol kaydederken üç bin 993 dakika sahada kaldı. Hacettepe kariyeri sonrasında Gençlerbirliği’ne transfer olan Ahmet Oğuz, Gençlerbirliği forması ile Süper Lig ve TFF 1.Lig dahil olmak üzere163 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 6 gol 9 asistlik performans sergileyen Oğuz, 4 sarı kart 1’de kırmızı kart gördü. Ahmet Oğuz Gençlerbirliği forması ile toplamda 13 bin 114 dakika süre aldı. Ahmet Oğuz kariyeri boyunca 215 müsabakada görev aldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.