ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Fernando Zuqui sözleşme imzaladı

Yeni Malatyaspor'un daha önce anlaşmaya vardığı Arjantinli oyuncu Fernando Zuqui ile sözleşme imzalandı. 

21 Ağustos 2020 17:51
Fernando Zuqui sözleşme imzaladı

Yeni Malatyaspor'un daha önce anlaşmaya vardığı Arjantinli oyuncu Fernando Zuqui, önceki gün gece Türkiye'ye gelmesinin ardından bu günde Başkan Adil Gevrek ile görüştü. Futbolcu ile daha önceden anlaşan Yeni Malatyaspor futbolcunun kulübüyle olan ilişkisi konusunda uzun süren görüşmeler yapıldı. Sonunda Fernando Zuqui ile anlaşan Yeni Malatyaspor, Arjantin'in Estudiantes Kulübüyle de anlaşmaya vardı. Zuqui daha sonra Yeni Malatyasporlu olan saözleşmeyi imzaladı. Başkan Adil Gevrek transferlere devam edeceklerini belirterek "güçlü Yeni Malatyaspor'u kuruyoruz. Kimse endişe etmesin" dedi. 

28 Yaşındaki ortasaha oyuncusunun değerinin 2 milyon dolar olduğu v e bir yıl kiralandığı öğrenildi. Zuqui daha sonra Bolu'ya giderek Yeni Malatyaspor kampına katılacak. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.