ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Hamzaoğlu Kuralları

Yeni Malatyaspor'un Bolu kampında görevi devir alan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularla bir toplantı yaparak uyulması gereken kuralları anlattı.  

21 Ağustos 2020 19:38
Yeni Malatyaspor'da Hamzaoğlu Kuralları

Yeni Malatyaspor'un başına geçen deneyimli teknik adam Hamza Hamzaoğlu, Bolu'daki kamp çalışmalarına katılır katılmaz futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla uyulması gereken kuralları paylaştı.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, görevi alır almaz, önce futbolcularla tanıştı ve sonra bir toplantı yaptı. Toplantıda Hamzaoğlu, yeni bir dönemin kendilerini beklediğini, önlerine çıkacak zorlukları aile ortamına sahip olmaları halinde aşabileceklerini, bunun içinde herkese görev düştüğünü anlattı. Daha sonra kampta ve antrenmanda uyulması gereken kurallar konusunda bir açıklama yapan Hamzaoğlu'nun, yemeklerde, dinlenme saatlerinde ve sosyal aktivite vakitlerinde toplu hareket edilmesi kuralına tititzlikle uyulmasını istedi.
Öte yandan Hamzaoğlu'nun yönetiminden özellikle sağ bek Issam Chebake'in kalması yönünde rapor verdiği, alınması gereken diğer oyuncular konusunda da kapsamlı bir rapor sunduğu aktarıldı. Hamza Hamzaoğlu'nun yeni gelecek oyuncularla birlikte kamp kadrosunda da azalmaya gideceği ve bazı genç futbolcular hakkında da Bolu kampının ardından karar vereceği öğrenildi.
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları arasında bulunan Fuat BurukYıldırım UranSerkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert'te göreve başladılar.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.