ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Hamzaoğlu ile son kez görüşecek

Yeni Malatyaspor prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bu gün son bir görüşme yapacak. 

19 Ağustos 2020 18:17
Yeni Malatyaspor Hamzaoğlu ile son kez görüşecek

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın istifa etmesi için bir haftadır çaba sarf eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile son bir görüşme yapacak. Karaman ile yolların ayrılmasının ardından Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalaması beklenen Yeni Malatyaspor'un bu gün yapacağı son görüşmenin ardından Hamzaoğlu konusunda karar vereceği öğrenildi. 

Hamzaoğlu ile anlaşma olmadığı takdirde, Teknik Direktör konusunda acele edilmeyeceği ve yeni görüşmelerin yapılabileceği bildirildi. Takımı Bolu kampında lige hazırlayan Sportif Direktör Ali Ravcı, Antrenör Hakan Çalışkan, Murat Uçkun ve Murat Kayapınar yeni teknik heyetin gelişine kadar çalışmalarını sürdürecek. Kampın son derece olumlu geçtiği öğrenilirken, yeni transferlerinde takıma katılmasıyla hazırlıkların yoğunlaşacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.