ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gökhan Töre Pazarlığı: Lens ve Umut'u verip Töre'yi istediler

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında Gökhan Töre pazarlığı yaşanıyor. Beşiktaş Gökhan Töre'ye karşılık Lens ve Umut Nayır'ı verip Gökhan Töre'yi istedi. Başkan Gevrek, Lens'in ücretinin Beşiktaş tarafından ödenmesini istedi. Pazarlık sürüyor. 

19 Ağustos 2020 20:58
Gökhan Töre Pazarlığı: Lens ve Umut'u verip Töre'yi istediler

duhuliye.com'un haberine göre, Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği oyunculardan biri olan Gökhan Töre karşılığında Yeni Malatyaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor. Kartal, Lens'in yanında bir isim daha önerdi ve Töre'yi istedi. (Bu ismin Umut Nayır olduğu bildirildi)

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği oyunculardan biri olan Gökhan Töre karşılığında Y. Malatyaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor. Kartal, Lens'in yanında bir isim daha önerdi ve Töre'yi istedi. 

Töre, Beşiktaş'a dönmek için takamıyla idmanlara çıkmıyor. Malatya ise Lens ve önerilen diğer oyuncu için 'evet' demesine rağmen, Hollandalı oyuncunun maaşının bir kısmının Beşiktaş tarafından ödenmesini istiyor. Beşiktaş en azından yüzde 50/50 derken, Malatya ise Lens'in maaşının yüzde 70'inin ödenmesini talep ediyor.

BAŞKAN GEVREK PAZARLIK USTASI

Beşiktaş ile Gökhan Töre pazarlığını sürdüren Yeni Malatyaspor Beşiktaş'tan Lens ile bir futbolcu daha alıp, Lens'in transfer ücretinin yüzde 870'nin Beşiktaş tarafıondan karşılanmasını istiyor. Pazarlığın kısa sürede bitmesi bekleniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.