ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Sancaktepeli Mert Örnek'i istedi

Yeniş Malatyaspor Sancaktepeli orta saha oyuncusu Mert Örnek'e talip oldu. Paraguaylı Lorenzo ile görüşüldü. Donald Karagümrük ile görüştü.Ve diğer transfer haberleri... 

18 Ağustos 2020 19:52
Yeni Malatyaspor Sancaktepeli Mert Örnek'i istedi

2. Ligde mücadele eden Sancaktepespor'da orta saha da oynayan 23 yaşındaki Mert Örnek ile görüşen Yeni Malatyaspor bu futbolcuya talip olurken görüşmeler devam ediyor. Geçen sezon 31 karşılaşmada oynayan Mert 2 gol kaydetti.

PARAGUAY'LI LORENZO

Bonservisi elinde olan Paraguaylı futbolcu Lorenzo Antonio Melgarejo Sanabria ile görüşme yapan Yeni Malatyaspor bu futbolcuyu transfer etmek istitor. 30 Yaşında olan ve sol kanat oynayan Lorenzo 243 karşılaşmada 50 gol attı ve 23 asist yaptı. Bu futbolcuya Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük,'ün de talip olduğu ve görüşmeler devam ediyor.

DONALD KARAGÜMRÜK İLE GÖRÜŞTÜ

Daha önce Erzurum BB.ile görüşen ve Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren Donald, Süper ligin yeni ekibi Karagümrük ile görüştü. Yeni Malatyaspor'un kendilerine kulüp bulmalarını istediği İssam Chebake ve Kaleci Fabien Farnolle ise henüz kendilerine bir kulüp bulamadıkları öğrenildi. Chebake'nin bir kaç kulüp ile görüştüğü, Farnolle'nin ise kampa davet beklediği bildirildi. Stoper Mina ise Erzurum ile anlaştı.

GÖKHAN TÖRE TAKAS BEKLİYOR

Beşiktaş'ın talip olduğu Gökhan Töre'nin ise Beşiktaş da oynayan bir futbolcu ile takas yapılmasını beklediği ancak Yeni Malatyaspor'un bonservis ücreti beklediği öğrenildi. 

ÖZER ÖZDEMİR BONSERVİS ÜCRETİ ÖDEYECEK

Yeni Malatyaspor'a ihtar çekerek serbest kalmak isteyen ancak Yeni Malatyaspor'un ücretini yatırması üzerine bu amacına ulaşamayan sağbek  Özer Özdemir Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladı. Genç futbolcunun transferi nedeniyle Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor'a bonservis ücreti ödemeyi kabul ederek anlaşma sağlandı.

   

Mert Örnek-Sancaktepe                                                                                                       Praguaylı Lorenzo

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.