ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Christian Cueva ve Fernando Zuqui Bekleniyor

Yeni Malatyaspor'un Arjantin'de anlaştığı Fernando Zuqui ve Christian Cueva'nın hafta içerisinde Türkiye de olacakları ve Bolu kampına katılacakları öğrenildi.  

18 Ağustos 2020 16:33
Christian Cueva ve Fernando Zuqui Bekleniyor

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Arjantin'de anlaştıkları Fernando Zuqui ve Christian Cueva'nın Türkiye'ye gelmeleri için uçak seferlerinin ayarlandığını belirterek "İki futbolcumuzun Perşembe günü Türkiye'de olmalarını bekliyoruz. Sözleşme imzalanmasının ardından Bolu kampına katılacaklar. Fernando Zuqui ve Christian Cueva ile ilgili ön anlaşma daha önceden yapılmıştı.Şimdi takıma katılmalarını bekliyoruz. Yeni transferimiz Jetmir Topalli'yi kampa gönderdik" dedi. Her iki futbolcunun Cuma günü Bolu kampına katılmaları bekleniyor. 

Fernando Zuqui

Estudiantes ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Zuqui, daha önce Boca Juniors, Club Atlético Colón ve Godoy Cruz takımlarının formalarını giydi.   Geride kalan sezon Atlético Colón formasıyla Superliga’da 19 karşılaşmada bin 547 dakika görev alan Zuqui, 1 gol kaydetti. Fernando Zuqui, merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın sağında ve solunda da görev yapıyor. Arjantinli oyuncu daha önce önlibero, sağ kanat, on numara, sağ bek mevkilerinde de oynarken, bu özelliğiyle dikkat çekiyor. 

Christian Cueva

Brezilya ekibi Santos’un formasını giyen Christian Cueva, İspanya ekibi Rayo Vallecano’nun yanı sıra CF Pachuca, Unión Española, Krasnodar, Club Alianza Lima, Deportivo Toluca, São Paulo Futebol Clube ve Universidad San Martín de Porres takımlarında oynadı. Sağ kanat, sol kanat, forvet arkası, orta saha sol, orta saha sol ve merkez orta sahada da görev yapabilen Christian Cueva’nın güncel piyasa değerinin 3 milyon Euro olduğu bildirildi. Christian Cueva, 66 kez Peru Milli Takımı’nın formasını da giydi.

BİR STOPER, BİR FORVET VE KALECİ İLE GÖRÜŞÜYOR

Arjantinli milli kaleci Guido Herrera, orta saha oyuncusu Leonardo Godoy ile de anlaşmaya çalışan Yeni Malatyaspor'un bir kaleci, bir stoper ve forvet transferi içinde yurt dışında yoğun çalışmalar yaptığı öğrenildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.