ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor çalışmalarına Bolu'da devam ediyor

Yeni Malatyaspor sezon hazırlıklarına Bolu Abant'ta devam ediyor. Yeni transfer Jetmir Topalli de kampa katıldı.  

18 Ağustos 2020 12:10
Yeni Malatyaspor çalışmalarına Bolu'da devam ediyor

HAMZA HAMZAOĞLU GÖREVE BAŞLIYOR

Hikmet Karaman'ın görevi bırakmaması nedeniyle yeni Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Bolu kampına katılamadı. Karaman ile ilgili prüzlerin ortadan kalkmasının  ardından yeni Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Çarşamba günü takımın başına geçeceği öğrenildi. Ekibini oluşturan Hamzaoğlu'nun çalışma programını hazırladığı bildirilirken takmı Antrenör Hakan Çalışkan ve Sportif Direktör Ali Ravcı ile birlikte alt yapı Hocaları Murat Uçkun ve Murat Kayapınar'danm oluşan ekip hazırlıyor. 

Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarında düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sabah antrenmanı koordinasyon ve pas çalışmasıyla sona erdi.

JETMİR TOPALLİ KAMPA KATILDI

Akşam saatlerinde yapılan çalışmaya yeni transfer Kosava Milli Takım futbolcusu Jetmir Topalli'de katıldı. Yeni transfer Jody Lukoki ve Murat Akça ise çalışmalara daha önceden katılmıştı. Sarı-Siyahlı ekibin yeni transferlerinin ise hafta içerisinde kampa katılmaları bekleniyor. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.