ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt Belediyespor Kızılcahamam'da kamp yapıyor

3. Lİg temsilcimiz Yeşilyurt Belediyespor 13 futbolcu transfer ettikten sonra Ankara Kızılcahamam'da kamp yaparak çalışmalarını sürdürüyor.  

17 Ağustos 2020 17:25
Yeşilyurt Belediyespor Kızılcahamam'da kamp yapıyor

Yeşilyurt Beleidyespor Sportif Direktörü İbrahim Civan, takımın 16 Ağustos'dan itibaren Kızılcahamam'da kampa girdiğini belirterek "Kızılcahamam kampımız 16 Ağustos pazar günü itibariyle Teknik Direktörümüz Alaattin Gülerce yönetiminde start aldı. Bu yıl yenilenen yönetimimizle yeni bir oluşum içerisine girdik şu ana kadar 13 transfer gerçekleştirdik. Teknik heyetimizin belirlemiş olduğu rapor doğrultusunda transfer komitemiz çalışıyor kampımıza ekstradan dahil edeceğimiz yeni transferlerimizde olacak. 1.Etap kampımız olan Kızılcahamam kampımız 28 Ağustos Cuma günü sona erecek" dedi.
Ligde zirveye oynayacak bir ekip oluşturduklarını söyleyen Civan, takım olarak lige iyi bir başlangıç yapmak iğstediklerini söyledi..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.