ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Karaman ile uzlaştık, Gökhan Bolu kampına katılacak

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör Hikmet Karaman'la uzlaşmaya vardıklarını belirterek, Beşiktaş'ın istediği Gökhan Töre'nin Bolu kampına katılacağını açıkladı. 

16 Ağustos 2020 17:07
Gevrek: Karaman ile uzlaştık, Gökhan Bolu kampına katılacak

TRT Spor'da programa katılan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sözleşmesi devam eden Teknik Direktör Hikmet Karaman ile uzlaşmaya vardıklarını belirterek, verdiği hizmet için teşekkür ettiklerini belirterekı "Hikmet Karaman Hocamızla oturup konuştuk, emekleri için teşekkür ettik ve bundan sonraki spor çalışmalarında başarılar diledik. Yarın oturup konuştuktan sonra ayrılacağız" dedi. 

GÖKHAN TÖRE BOLU KAMPINA KATILACAK

Başkan Adil Gevrek, Beşiktaş'ın istediği Gökhan Töre'nin durumunu da değinerek "Beşiktaş istiyor, kendiside gitmek istiyor. Bu doğal, ancak bunun için bonservis ücreti talebimiz var. Gökhan Malatya'da futbola yeniden döndü ve çok iyi şeyler yaptı. Bonservis ödenirse kolaylık sağlarız. Takas için önerilen futbolcular var ancak bunların ücretlerini ödemek düşündürüyor, bununda çözülmesini bekliyoruz. Gökhan Töre takımımızın Bolu kampına katılarak çalışmalara başlayacak. Teklif resmileşirse değerlendiririrz. 

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM, KONGRE ZAMANI GELDİĞİNDE YAPILIR

Başkan Adil Gevrek görevinin başında olduğunu belirterek "Takımın başındayız ve hedefleri olacak bir takım oluşturuyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Gelecek futbolcular var. Şuan görevimizin başındayız, zamanı geldiğinde de kongreyi yapacağız. Şuan için güçlü Yeni Malatyaspor'u oluşturuyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.