ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arjantinliler imzaya kaldı

Yeni Malatyaspor transfer çalışmaları kapsamında Arjantinli kaleci Guido Herrera, orta saha oyuncuları Leonardo Godoy ve Fernando Zuqui’yle prensip anlaşmasına varırken, 3 oyuncuya imza attırmaya hazırlanıyor.  

15 Ağustos 2020 20:29
Arjantinliler imzaya kaldı

Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmayı amaçlayan Yeni Malatyaspor’da transfer komitesi görüşmelerini sürdürüyor.  

 

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda yaşadığı sıkıntıyı, 2020-2021 sezonunda yaşamamak isteyen Doğu Anadolu ekibi, her mevki için oyuncu arayışlarına devam ediyor. Kiralıktan dönen ve sözleşmesi devam eden oyuncuların yanı sıra alternatifli ve güçlü bir kadro oluşturmak isteyen sarı siyahlılar, Güney Amerikalı oyunculara yönelmiş durumda.   

 

Yeni Malatyaspor, özellikle orta alan için aradığı oyuncuları Arjantin’de bulurken, Arjantinli kaleci Guido Herrera, orta saha oyuncuları Leonardo Godoy ve  Fernando Zuqui’yle prensip anlaşmasına varıldı.  

 

Sarı siyahlı takım, Estudiantes kulübünün oyuncusu Fernando Zuqui’nin satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Güncel piyasa değeri 1,6 milyon Euro olan orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşma sağlayan yönetimin, bu transferi kısa süre içerisinde bitirmeyi planladığı öğrenildi.   

 

Estudiantes ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Zuqui, daha önce Boca Juniors, Club Atlético Colón ve Godoy Cruz takımlarının formalarını giydi.   

 

Geride kalan sezon Atlético Colón formasıyla Superliga’da 19 karşılaşmada bin 547 dakika görev alan Zuqui, 1 gol kaydetti. Fernando Zuqui, merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın sağında ve solunda da görev yapıyor. Arjantinli oyuncu daha önce önlibero, sağ kanat, on numara, sağ bek mevkilerinde de oynarken, bu özelliğiyle dikkat çekiyor. 

Yeni Malatyaspor yönetimi, Arjantinli sağ bek Leonardo Godoy ile prensip anlaşmasına vardı.  Sarı siyahlılar, Arjantin’in CA Talleres takımında forma giyen sağ bek Leonardo Godoy’u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.   

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan ve Talleres ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Godoy, geçen sezon ligde 13 karşılaşmada bin 32 dakika görev aldı. Atlético de Rafaela’dan sonra Club Atlético Talleres formasını giyen 25 yaşındaki sağ bek, Talleres formasıyla çıktığı 84 karşılaşmada 5 gol, 8 asistlik performans sergiledi.  

Doğu Anadolu temsilcisi ayrıca, Godoy’un ardından takım arkadaşı 28 yaşındaki Arjantinli kaleci Guido Herrera’yı da kadrosuna katmak için de kulübüyle anlaşmaya vardı. Club Atlético Talleres ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki kaleci, geçen sezon Arjantin Superliga’da 21 karşılaşmada bin 888 dakika görev aldı.

Haber:FERDİ DURDU-Yenimalatya Gazetesi 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.