ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor aradığı golcüyü İtalya’da buldu

Yeni Malatyaspor yönetimi, transfer çalışmaları kapsamında aradığı golcüyü İtalya’da buldu. Sarı siyahlılar, Lecce formasını giyen Gianluca Lapadula’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.  

15 Ağustos 2020 20:04
Yeni Malatyaspor aradığı golcüyü İtalya’da buldu

Geçen sezonun ilk yarısında hücumda iyi bir grafik ortaya koyan ancak ikinci yarıda özellikle Jahovic ve Guilherme’nin takımdan ayrılmasıyla gol yollarında sıkını yaşayan Yeni Malatyaspor, yeni sezonda güçlü bir hücum hattı oluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor.  

Süper Lig’de yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen ve bu doğrultuda da her mevki için oyuncu arayışında olan sarı siyahlı takım, aradığı golcüyü İtalya’da buldu. Malatya temsilcisi, İtalya ekibi Lecce’de forma giyen 30 yaşındaki ve 1,78 boyundaki santrafor Gianluca Lapadula’yı kadrosuna katmak istiyor.  

Güncel piyasa değeri 4,8 milyon Euro olan İtalyan oyuncunun Lecce ile sözleşmesi 31 Ağustos itibariyle sona eriyor. Lecce, Genoa’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Lapadula’nın transfer etme opsiyonunu elinde bulunduruyor. Genoa ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gianluca Lapadula daha önce Milan, Frosinone, Ravenna, Cesena, Parma, Pescara takımlarının formalarını giydi. İtalya Seri A’da oynadığı 88 karşılaşmada 26 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koyan İtalyan golcü, İtalya Seri B’de oynadığı 49 maçta 27 gol kaydederken, 13’te asist yaptı. İtalya’da 2019-2020 sezonunda Lecce formasıyla 25 karşılaşmada bin 784 dakika sahada kalan Lapadula, bu karşılaşmalarda 11 gol kaydetti. 

Gianluca Lapadula ile bir dönem Beşiktaş ile Galatasaray’ın da ilgilendiği iddia edilmişti.

Haber:FERDİ DURDU-Yeni Malatya Gazetesi 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.