ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kaya: Küme düşme kaldırıldıktan sonra algı operasyonu yapılıyor

Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, “Bizim grubumuzun adı Derebeyleri’dir. Bizden başka taraftar grubu yoktur. Diğer gruplar tarafından yapılan açıklamalara hiçbir kesimin ve taraftarın itibar etmemesini söylemek istiyorum” dedi. 

13 Ağustos 2020 18:28
Kaya: Küme düşme kaldırıldıktan sonra algı operasyonu yapılıyor

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Malatya Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. Yeni Malatyaspor'da bir algı operasyonuna dikkat çeken Kaya, Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in hedef alınamsını doğru bulmadıklarını, Yeni Malatyaspor'un yanında olduklarını söyledi.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender KAYA , bu sezon sıkıntılı bir süreci geride bıraktıklarını belirterek, “Deprem, Pandemi, üst üste aldığımız mağlubiyetler olumsuzlukları da birlikte getirdi. Önemli olan geçmişten ders çıkarabilmek, hatalarımızı görebilmek. Bu dönemde hatalar yapan Başkan Adil Gevrek de hatalarını kabul ederek taraftarlardan kamuoyu önünde özür dilemiştir. Evet Yeni Malatyaspor düşmüştür. Ama bu yıl küme düşmede olmamıştır. Bu bir başarı değildir ama Allah’ın bir lütfu gibi görelim. Daha görecek günlerimiz var, bu sene çok iyi olacağız, Başkanın ‘hatalarımdan ders çıkaracağım’ demesi erdemliktir. Bunu da gösterdi kulüp Başkanımız. Malatyaspor sevdalısı olduğunu herkes biliyor. Özellikle küme düşmenin kaldırılmasının ardından Yeni Malatyaspor'da kasıtlı olarak bir algı ortaya konmuştur, ama bu oyunda bozulmuştur" diye konuştu.
 
Son günlerde taraftarlar derneklerinin de açıklama yaptıklarına değinen KAYA , “Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı benim, resmi olarak da biz Valilik Dernekler Masası’nda kayıtlıyız. Bizim grubumuzun adı Derebeyleridir. Bizden başka taraftar grubu yoktur. Benim çizgimde bellidir yolum da bellidir, diğer gruplar tarafından yapılan açıklamalara hiçbir kesimin ve taraftarın itibar etmemesini istiyoruz. Buda algının başka bir oyunu. Bana leke getiremezler, çünkü bizim çizgimiz bellidir. Derneğimizin vizyonu ve misyonunu herkes biliyor. Bizim sevdamız onlarınkinden farklı, biz Malatyaspor sevdalısıyız. ’’ diye konuştu.
 

“Derebeyleri resmi olarak biziz”

Kaya, başka derneklerin kendi derneklerinin ismini kullandığını da ifade ederek, “Dün de bir taraftar grubu açıklama yaptı. Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı benim. Derebeyleri resmi olarak biziz. Valilikte Dernekler Masası’nda kayıtlı olanlar da biziz. Bizim grubumuzun adı Derebeyleri’dir .Bizden başka taraftar grubu yoktur. Benim çizgimde bellidir, yolum da. Diğer gruplar tarafından yapılan açıklamalara hiçbir kesimin ve taraftarın itibar etmemesini söylemek istiyorum. Bu da algının başka bir oyunu. Bana leke getiremezler çünkü benim çizgim bellidir. Derneğimizin vizyonu ve misyonunu herkes biliyor. Onlar beni yıpratmaya çalışıyorlar. Ama şunu bilmiyorlar ki ben daha çok azimleniyorum, çünkü benim sevdam onlarınkinden farklı. Ben Malatyaspor sevdalısıyım” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.